São Sebastião beste reistijd

Het weer in São Sebastião

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor São Sebastião te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in São Sebastião? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor São Sebastião

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Noord-Mozambique:De gemiddelde temperatuur en neerslag in Zuid-Mozambique:

 

De beste reistijd voor São Sebastião is juni t/m september. De buien tijdens het Mozambikaanse regenseizoen, van november tot maart, zijn vaak te kort om je reis echt te verpesten, maar een droge, zonnige vakantie is natuurlijk beter. Van juni t/m september zijn de warme dagen en koelere nachten ideaal om rond te reizen.


Reisadvies São Sebastião: is São Sebastião veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
3 februari Moord op Eduardo Mondlane, 25 juni Onafhankelijkheidsdag, 7 september Dag van de Overwinning.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over São Sebastião

Laat kaart zien