Nampula stekker

Nampula – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Nampula, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Nampula gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Nampula

Beste foto's & tips van Nampula

'395539' door amadota '395539' door amadota

MozambiqueNampula

MozambiqueNampula

Nampula op zijn moois

amadota

In de namiddag op straat in Nampula zijn we even stil blijven staan om dit beeld in ons geheugen vast te zetten. Nampula op zijn best/mooist.

'150285' door Jarowi '150285' door Jarowi

MozambiqueNampula

MozambiqueNampula

3 op een rij

Jarowi

Langs 1 van de stranden van Ilha de Mozambique, zag ik dit plaatje. 3 op een rij.

'395448' door amadota '395448' door amadota

MozambiqueNampula

MozambiqueNampula

Turtle rock

amadota

Vanuit het vliegtuig. We waren op stap met een tropendokter (flying doctor). Foto van een rots die ook wel bekend stond als de 'schildpaddenrots'. Moet ik meer zeggen?

Laat kaart zien