Mauritius stekker

Mauritius – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Mauritius, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Mauritius gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Mauritius gebruikt kunnen worden zijn : Type C en G
Stekker C
Stekker G

Informatie over Mauritius

'540863' door Mary54 '540863' door Mary54

MauritiusBlack River Gorges Park

MauritiusBlack River Gorges Park

Seven coloured earth

In Chamarel heb ik met verbazing en een hoog wow gehalte gekeken naar de zeven kleuren van de aarde (The seven coloured earth). Deze gekleurde duinen zijn uniek in de wereld.. De verschillende kleuren zijn ontstaan doordat er in het vulkanisch gesteente ijzer en aluminium zit. Ijzer kleurt bij oxidatie roodbruin en aluminium blauwachtig grijs. Door regen zijn er bijzondere glooiende heuvels ontstaan. Beslist gaan als je in Mauritius bent! (even openen graag)

'541685' door RReintjes '541685' door RReintjes

MauritiusBlack River Gorges Park

MauritiusBlack River Gorges Park

Afwezige blik

Het Black River Gorges Park is een prachtig natuurgebied, waar heel veel te zien en te beleven valt. Je kunt er prachtige wandelingen maken, waarbij je meerdere watervallen zult tegenkomen....en diverse apen.

'555323' door RReintjes '555323' door RReintjes

MauritiusBlack River Gorges Park

MauritiusBlack River Gorges Park

Bedenkelijke blik

Vrijwel iedereen die Mauritius bezoekt trekt ook een dag uit voor het prachtige Black River Gorges Park. Je kunt daar prachtige lange wandelingen maken, door een schitterende natuur. De kans dat je apen tegenkomt is praktisch 100%.

Bekijk alle Mauritius foto's en tips