| 9.0 / 10 (5 reviews)

Zuid Sahara en oases Visum

Als je op reis gaat naar Zuid Sahara en oases, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Zuid Sahara en oases nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Zuid Sahara en oases heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Zuid Sahara en oases bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Zuid Sahara en oases overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Zuid Sahara en oases gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Lees deze artikelen over Zuid Sahara en oases


De beste foto's en tips


Wil jij graag je reisfotografie naar een hoger niveau tillen? Bestel hier de Columbus Travel Reisfotografiespecial voor maar € 7,50
Wil jij graag je reisfotografie naar een hoger niveau tillen? Bestel hier de Columbus Travel Reisfotografiespecial voor maar € 7,50

Praktische informatie