Op Zoek naar Alladin

Was hier op 2009-05-07 Gepost op: 1 reacties.
Op zoek naar Alladin

Het is weer zover, de tickets zijn geboekt, de rugzakken zijn ontdaan van het laatste aziatische rode stof…. We gaan weer op vakantie!! We zijn Silvan (37), Chantal (37), Marijn (5), Lucas (3) en Joris (2) Na vorig jaar ruim 2 maanden Azie onveilig te hebben gemaakt met onze mannen, is het nu tijd voor een nieuw avontuur.

Ditmaal niet zover en zolang als de vorige keer, maar toch…. De pret zal er niet minder om zijn. We gaan 2 weken naar….Marokko! Waarom naar Marokko? Nou, ehm…. In de eerste plaats hebben we maar 2 weken tijd, en die tijd vinden we eigenlijk te kort om heel ver voor te vliegen. Marokko ligt op 3 en een half uur vliegen van Nederland, en is toch een heel andere wereld. We hebben er een heel oosters en mysterieus idee bij. Daarnaast zijn Silvan en ik behoorlijk fan van berg- en woestijnlandschappen. Alle ingrediënten dus voor een reisje naar Marokko. Daarnaast schijnt Marokko ook een heel kindvriendelijke bestemming te zijn. Vriendelijke bevolking, lekker eten (zeker voor Joris een must ) en een zandbak zo groot als de provincie Utrecht. Wat wil een kind nog meer???

We vertrekken op 23 mei en komen terug op 6 juni. De planning is te vertrekken vanuit Marrakech, dan zuidwaards te rijden over het Hoge Atlas gebergte, een kamelentochtje en bivak in de woestijn te doen. Dan langzaamaan richting de kust te rijden en via Agadir en Essouira terug te gaan naar Marrakech. Tickets zijn geboekt via Ryanair, de reis is grotendeels samengesteld door expeditie kroost en co. Een organisatie die gespecialiseerd is in verre gezinsreizen en een van de sponsoren van www.verrereizenmetkinderen.nl. Waarom moeilijk doen als het ook zo gemakkelijk kan dachten wij…. Het is de eerste keer dat wij zoveel van tevoren regelen, dat vinden wij dus spannend! Maar 2 weken is naar ons idee te kort om het op de bonnefooi te doen.

We kijken er allemaal erg naar uit, de jongens naar het ritje op de kameel, het scheppen in de grote zandbak en natuurlijk weer de visjes van de bbq. Sil en ik kijken uit naar een paar dagen natuur, cultuur en lekker samen zijn. Hebben jullie nog nuttige tips of dingen die we absoluut niet mogen missen, laat het ons weten!

Het nieuwe Columbus-boek ‘Zuidoost-Azië: 15 reizen weg van de massa’ is uit! Voorinschrijvingsactie: bestel nú voor € 12,50 i.p.v. € 18,95 + gratis verzending.
Het nieuwe Columbus-boek ‘Zuidoost-Azië: 15 reizen weg van de massa’ is uit! Voorinschrijvingsactie: bestel nú voor € 12,50 i.p.v. € 18,95 + gratis verzending.
 

1 reactie(s) bij "Op Zoek naar Alladin"

  • profile image comment

    Hallo, Leuke bestemming! wij komen nl net terug uit Marokko. We zullen binnenkort wel even wat tips uploaden:) Groet Marjan

    Door Marjan • geplaatst op 2009-05-07 23:04:21

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.