Toubkal NP malaria

Is er malaria in Toubkal NP en wat zijn de malaria gebieden Toubkal NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Toubkal NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Toubkal NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Toubkal NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Toubkal NP om te zien of jouw Toubkal NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Toubkal NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Toubkal NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Toubkal NP.  

Informatie over Toubkal NP

Beste foto's & tips van Toubkal NP

'1089770' door Fietser '1089770' door Fietser

MarokkoToubkal NP

MarokkoToubkal NP

Het andere Marakesh

Fietser

Vanmorgen wezen fietsen en zag dat het -9,8 graden was op mijn Garwin. Verleden jaar om deze tijd zaten wij, mijn vrouw en ik, in Marakesh en deden we een dag tripje met de auto naar de bergen richting Toubkal. Niet verwachte landschappen in Marokko.

Laat kaart zien