Marrakech reisblogs

Greetings from Marokko??...or from.???

sunshine78 bereidt zich voor Gepost op 07 sep 099 reacties

Daar stonden we dan afgelopen zaterdag..op het vliegveld in Dusseldorf.. Een beetje een raar voorgevoel kregen we wel toen we onze vlucht met ryan air niet op het grote bord zagen staan..Met onze rugzakken liepen we verder op zoek naar de bali, toen er geen ryan air bali in zicht kwam, maar even aan een ander e bali gevraagd..De man achter de bali vertelde me dat we op het verkeerde vliegveld waren..ryan air was niet in dusseldorf maar in dusseldorf/Weeze..70km verderop... We waren beide beduusd..Nog een vliegveld in Dusseldorf??? Oh nee!!!! We zetten een sprint in met onze rugzakken op de rug door de hal heen. We hadden een routebeschijving met telefoonnummer van ryan air meegekregen. Niet even daarna reed ik met 160 km per uur in de kleine opel corsa op de auto baan, gelukkig dat ze in Duitsland geen snelheidslimiet kennen.. Constant reden we op de linker rijbaan, het gas voluit ingedrukt, dure auto's weken voor ons kleine koekblikje. 25 min later kwamen we aan in Weeze en reden we met slippende banden het vliegveld op... Van de ene bali naar de andere werden we doorverwezen, buiten adem en vol spanning en adrenaline deden we ons verhaal.. De mevrouw ging bellen, daar kwam het verlossende antwoord "nein"We konden niet meer inchecken..hoe zuur, rechts keek ik uit het raam waar het vliegtuig over een half uur pas zou vertrekken, pagagiers liepen over het plein naar de ingang toe, wij mochten er niet meer in.. Een traan kwam tevoorschijn, wat baalde ik..volgende vlucht was dinsdag..morgen dus...

Nu zijn we helemaal klaar om te vertrekken morgen, in ieder geval naar het juiste vliegveld, die vergissing maken we nooit weer!! Achteraf konden we er wel ontzettend om lachen, dat soort dingen overkomen mij namenlijk erg vaak.

Bedankt voor de leuke reacties op het vorige stukje..Nu gaan we er zeker een hele mooie vakantie van maken!!!

liefs Nicole

sunshine78 Positie 29588 (0 p.) Lid sinds 29-01-2008 Foto's en tips: 464 Blogs: 6 Fans: 20
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Reacties bij deze blog

alexandermoust

Door: alexandermoust • Geplaatst op

Wat een rotstreek he- pas ook op met Barcelona en Girona- voor het geval dat je een tussenstop wilt maken op de terugweg- goeie reis!

gorke

Door: gorke • Geplaatst op

Oh oh Nicole wat een misser ik hoop dat je nu lekker in Marokko zit en wens je veel plezier!!

Groetjes, Margo

Dapau

Door: Dapau • Geplaatst op

Finland is ook mooi hoor ;-)
Maar wat een verhaal joh! Als het goed is zijn jullie nu waar je zijn wil..
Nogmaals veel plezier!!
Grtz
D&P

Aukje

Door: Aukje • Geplaatst op

Hihi, heb ik een keer gehad met Brussel/ Charleroi, gelukkig kwamen wij er de avond voor vertrek achter, aangezien opa (of all people) vroeg vanwaar we vertrokken en toen droog opmerkte dat charleroi toch niet zavetem is... :-) Best handig soms, een bijdehante opa.
Toch nog een goede reis gewenst, Marokko is echt een van de mooiste landen die ik gezien heb!

Bowral

Door: Bowral • Geplaatst op

En nou maar hopen dat ie wel in Marokko landt en niet in Finland ... ;-)


Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.