Marrakech

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Marrakech image

Marrakech

Marrakech
Marokko
Sunshine78

Nog een paar uurtjes...En dan sta ik in Marrakech

Lieve mensen..

Over een half uurtje vertrekken we naar Dusseldorf om vervolgens met Ryan Air naar Marrakech te vliegen.. Ik wilde niet zomaar vertrekken zonder en berichtje voor jullie achter te laten.. Na maanden prachtige foto's van Marokko voorbij te zien komen (zat de latste weken dan ook wel gekluisterd aan Columbus ;-)), dromen over slapen onder de sterren in de woestijn, slenteren door de steegjes van Chefshaouen, de prachtige landschappen van omgeving Tamtatouche ((dankzij Marjan en Gerwin :-)), misschien wel bij een berbergezinnteje mogen meegenieten van de avond maaltijd tijdends Rammadan, smikkelen op de beruchte jemaa el fna. ...het pittoreske vissersdorpje Essaoura, de leerlooerijen in Fez en verdwalen in de souks van Marrakech.. Zoveel zin !!!zoveel foto's ervan gezien..ik kan niet wachten!!! We hebben zoveel tips gekregen van andere reisreporters, ...Marjan en Gerwin , vlinder (we hebben een auto gehuurd waar jullie dat ook gedaan hebben), Indi (frank), Rik en nog veel meer anderen!! Ontzettend bedankt!!

Ik heb deze week nog een polarisatie filter aangschaft en in totaal 38 gig aan geheugenkaarten Dat moet toch voldoende zijn voor Raw.. Lijkt me..


Ik ben er klaar voor, mijn vriend ook..

Marokko here we come.. lieve mensen tot over 3 weekjes.. en heb er zin on om jullie life te ontmoeten de 26ste op de reisreporterdag!!!!


Liefs Nicole