Atlas gebergte

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Atlas gebergte image

Hobbelen door het Hoge Atlasgebergte

Atlas gebergte
Marokko
TravelManiacs

Hobbelen door het Hoge Atlasgebergte

We worden hartelijk ontvangen door Paul en zoeken een mooi plekje uit. Camping en auberge Zebra is duidelijk met liefde en aandacht aangelegd met verzorgde terrassen en kleurige bloemen en planten, de douche is groter dan thuis en er is warm water.

Het weer verslechtert en de knusse salon, geïnspireerd op een berbertent, lonkt. We nestelen ons op de sofa vol kussens, vinden Nederlands leesvoer tussen de magazines en kletsen gezellig met Paul. Uit de open keuken komen heerlijke geuren, de regen klettert en de wind trekt aan het tentdoek, maar met een gezellig kaarsje op tafel en de warmte van het haardvuur naast me, krijgt niemand me hier voorlopig nog weg.

Paul en Renate zijn ooit, net als wij, begonnen met een reis naar het zuiden, hebben later nog vier jaar in Afrika rondgetrokken en zijn uiteindelijk in Marokko gesetteld waar ze begonnen zijn met het organiseren van 4x4 tours (Paul z’n ding) en daarna een gemoedelijke camping en auberge van nul af aan hebben opgebouwd in Ouzoud (Renate haar ding). Het zijn fantastische mensen en je voelt je er direct thuis. Met hond Rasa en kat Spooky als gezellige metgezellen.
Het weer blijft onstuimig; naast mijn verkoudheid ben ik inmiddels gaan hoesten en ook Jeroen is nog snipverkouden. We denken er dan ook niet aan om verder te trekken en schuiven aan tafel voor een heerlijk ontbijtje en een groot glas jus d’orange voor de broodnodige vitamientjes. Lees het hele verhaal >>

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.