Mali

Reisgids

Nieuws

Beste reistijd

Regio's en steden

Foto's

Praktisch

De muggen de baas!

Mali


Muggen...

Wie net als ik in de smaak valt bij deze bijtgrage insecten, zal al menig insectenwerend middel uitgetest hebben op reis.
Producten van natuurlijke en farmaceutische oorsprong, met en zonder Deet, het is in allerlei varianten de revue gepasseerd. En helaas met één grote gemene deler: niet afdoende bevonden.

Afgezien van het feit dat de muggen zich er geen snars van lijken aan te trekken en ook vrolijk door de Deet heen prikken, stink je veelal een uur in de wind, staat je huid in de brand (kan toch ook niet goed zijn..?) en moet je uitkijken dat je geen eten en drinken aanraakt, omdat het giftig is...

Door een vriend werd ik geattendeerd op een huidolie van Avon, die wel goed zou helpen, zo was hem door anderen verzekerd. Ik geef het eerlijk toe, ik had er zo mijn bedenkingen bij. Maar, met de laatste malaria-aanval nog vers in mijn geheugen ben ik overstag gegaan en heb een flesje besteld.

Inmiddels ben ik een half jaar malariavrij (een mijlpaal!) en zit ik ’s avonds in alle rust nog een paar uurtjes buiten. De muggen laten me met rust, mijn huid vaart er wel bij, tot groot genoegen van mijn omgeving ruik ik prettig én het wordt niet op dieren getest!

Derhalve van harte aanbevolen: Skin So Soft huidolie van Avon.
Voor zover mij bekend alleen online te bestellen. Bijvoorbeeld via deze [url="http://www.cosmeticavon.nl/catalog/product_info.php?cPath=28&products_id=40" target="_blank"]website[/url].

Ik wens je een beetvrije reis toe!