Karonga

Karonga is een stadje in het noorden van Karonga, gelegen aan de noordwestelijke oever van het Karongameer. Naar schatting wonen er zo'n 44.000 mensen. Vanuit hier is een bezoek aan het Nyika National Park een echte aanrader als je voor een safari komt.

Informatie over Karonga

Beste foto's & tips van Karonga

'554249' door Zinzi '554249' door Zinzi

MalawiKaronga

MalawiKaronga

Kano-mania

Zinzi

Zeven uur 's ochtends. Geroezemoes van schippers en kapiteins. Golven. Een frisse bries. Een sterke visgeur. Lake Malawi. Een ochtendwandeling in Karonga over het strand voert je mee in de wereld van de vissers, die dagelijks de golven van dit ongewoon wilde meer temmen. Het duurt pakweg een uur voordat je de zanderige oevers bereikt. Intussen kom je langs schooltjes, hutten en winkeltjes. De cakejes en broodjes die galante vrouwen met emmers op het hoofd onderweg aan je proberen te verkopen, zijn een aanrader. Eenmaal aan de kustlijn wacht je een spectaculair uitzicht en wellicht een frisse duik.

'202010' door Eddie '202010' door Eddie

MalawiKaronga

MalawiKaronga

Guitarman Uliwa

Eddie

Ik kwam deze man met gitaar tegen in Uliwa, Karonga District Malawi en dacht dat het wel een mooie foto kon worden als ik hem zou kuunen fotograferen.

Laat kaart zien