Salama!

In Madagaskar is het bijna onmogelijk om een foto te maken zonder kinderen erop. Zodra je je camera pakt, komen van alle kanten kinderen aanrennen om gekke bekken te trekken en voor je te poseren. Superleuk vermaak voor de kinderen....en voor de fotograaf. Omdat iedereen zo graag gefotografeerd wil worden, is het ook geen probleem om een portret van mensen te schieten.
Dit jongetje kwam ik tegen tijdens onze tocht over de rivier. Met zijn kleurige deken omgeslagen zat hij vrolijk langs de waterkant. Hij was een van de kinderen die ons hielp om de tenten en slaapmatjes (we hadden langs de oever gekampeerd die nacht) weer op de boot te krijgen. De avond ervoor hadden we een klein feestje gevierd met de bewoners van het dorpje daar en rondom het kampvuur gedanst. Voordat we weg gingen moest ik hem gewoon fotograferen. Hij controleerde mijn schermpje en was er tevreden over. Ik ook.

Laat kaart zien

Info over deze foto met tip

Deze reisreporter heet wendier
Deze foto is gemaakt in Madagaskar
De bestemming is Tsiribihina
Geplaatst op 07 Dec 2018
De gekozen categorie is Portret
Deze foto doet mee met de volgende win actie(s) .

De beste foto's en tips


1 reactie(s) bij "Salama!"

  • profile image comment
    Door agrotewal • geplaatst op 07 Dec 2018 | 11:03:46

    Kan me goed voorstellen dat je er tevreden mee bent, wat een mooie portret foto.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.


Wil jij 1 jaar lang reisinspiratie over de mooiste bestemmingen? Bestel hier 9 nummers Columbus Travel voor € 59 + ontvang een Eastpak-rugzak cadeau (t.w.v. € 60)!
Wil jij 1 jaar lang reisinspiratie over de mooiste bestemmingen? Bestel hier 9 nummers Columbus Travel voor € 59 + ontvang een Eastpak-rugzak cadeau (t.w.v. € 60)!