Isalo NP beste reistijd

Het weer in Parc National de Isalo

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Parc National de Isalo te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Parc National de Isalo? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Parc National de Isalo

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Parc National de Isalo
Reisadvies
Voor Isalo NP geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
29 maart Herdenkingsdag, 26 juni Onafhankelijkheidsdag, 30 december Dag van de Republiek

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Isalo NP

Beste foto's & tips van Isalo NP

'496634' door afrika '496634' door afrika

MadagaskarIsalo NP

MadagaskarIsalo NP

Goudgele aarde

afrika

Na een verblijf in het Tsara-camp in het Andringitra gebergte vertrekken we om naar het Isalo NP te gaan. Jammer om deze prachtige plek te verlaten, maar even zo leuk om weer nieuwe plekken te ontdekken. De tocht naar het dorpje waar de bus naar Isalo vertrekt - 10 km verderop - leggen we te voet af . Heerlijk om door dit prachtige landschap te lopen.

'490264' door MKamman '490264' door MKamman

MadagaskarIsalo NP

MadagaskarIsalo NP

Lonely White Sifaka

MKamman

In Isalo National Park stuitten we op deze White Sifaka lemuur. Normaal gesproken leven ze in kleine groepen, maar deze was een beetje van de leg, want hij was z'n familie kwijt :-( Hij zat een beetje zenuwachtig om zich heen te kijken, riep z'n familie en sprong van boom naar boom, maar het mocht niet baten...

'401592' door pkoelewijn '401592' door pkoelewijn

MadagaskarIsalo NP

MadagaskarIsalo NP

Lekker zonnen

pkoelewijn

Mijn zondagsbijdrage aan de cuddlies uit Madagaskar. Toen wij vroeg in de morgen het plateau van Isalo waren opgeklommen zagen we dit trio ringstaartlemuren bovenop de rotswand zitten. Even opwarmen in de zon!

Laat kaart zien