Isalo NP

In Isalo NP zie je vreemd gevormd zandsteenmassief met grasvlaktes, oude graftombes en canyons. Er zijn veel natuurlijke poelen, planten en de temperatuur is er heet en droog. Piscine Naturelle is simpelweg een wandeling ernaartoe waard. Op de twaalf kilometer lange tocht van de ene naar de andere kant van het park, kom je meerdere hoogtepunten van Isalo NP tegen.

Informatie over Isalo NP

Beste foto's & tips van Isalo NP

'496634' door afrika '496634' door afrika

MadagaskarIsalo NP

MadagaskarIsalo NP

Goudgele aarde

afrika

Na een verblijf in het Tsara-camp in het Andringitra gebergte vertrekken we om naar het Isalo NP te gaan. Jammer om deze prachtige plek te verlaten, maar even zo leuk om weer nieuwe plekken te ontdekken. De tocht naar het dorpje waar de bus naar Isalo vertrekt - 10 km verderop - leggen we te voet af . Heerlijk om door dit prachtige landschap te lopen.

'490264' door MKamman '490264' door MKamman

MadagaskarIsalo NP

MadagaskarIsalo NP

Lonely White Sifaka

MKamman

In Isalo National Park stuitten we op deze White Sifaka lemuur. Normaal gesproken leven ze in kleine groepen, maar deze was een beetje van de leg, want hij was z'n familie kwijt :-( Hij zat een beetje zenuwachtig om zich heen te kijken, riep z'n familie en sprong van boom naar boom, maar het mocht niet baten...

'401592' door pkoelewijn '401592' door pkoelewijn

MadagaskarIsalo NP

MadagaskarIsalo NP

Lekker zonnen

pkoelewijn

Mijn zondagsbijdrage aan de cuddlies uit Madagaskar. Toen wij vroeg in de morgen het plateau van Isalo waren opgeklommen zagen we dit trio ringstaartlemuren bovenop de rotswand zitten. Even opwarmen in de zon!

Laat kaart zien