Ile Sainte Marie stekker

Ile Sainte Marie – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Ile Sainte Marie, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Ile Sainte Marie gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Ile Sainte Marie

Beste foto's & tips van Ile Sainte Marie

'382620' door Esthers '382620' door Esthers

MadagaskarIle Sainte Marie

MadagaskarIle Sainte Marie

Walvis spotten

Esthers

Van juni tot eind september kun je walvis spotten op Ile Sante Marie. Als je geluk hebt kan het bijna tijdens het snorkelen zo dicht komen deze humpback whales aan de kust. Zelfs vanaf je strandstoel met een goede verrekijker is het spotten mogelijk.

'487364' door harfra '487364' door harfra

MadagaskarIle Sainte Marie

MadagaskarIle Sainte Marie

Gemiste kans

harfra

Na een tour van drie weken door het uiterste zuiden van Madagaskar zijn we toe aan een paar dagen rust. Deze rust vinden we op het eiland Ile Sainte Marie aan de oostkust van Madagaskar. Terwijl we aan het zwembad genieten van de zonsondergang zien we plots een bultrug met haar kalf op nog geen 50 meter uit de kust voorbij zwemmen. Ik vlug naar onze bungalow om mijn camera te pakken. Helaas bij terugkomst zwaait mama bultrug nog een keer met haar staart en is het spektakel voorbij. Dan maar een foto van de prachtige zonsondergang. De herinnering is er nog steeds. De foto van de bultruggen helaas niet!

'459805' door Esthers '459805' door Esthers

MadagaskarIle Sainte Marie

MadagaskarIle Sainte Marie

Terug naar de kust

Esthers

Deze visser peddelt ''terug naar de kust'' van het kleine schiereilandje ílle aux nattes gelegen bij zuiden van het grotere eiland Ille Sante Marie aan de oostkust van Madagascar. De foto doet ons denken aan de film titel terug naar de kust van het gelijknamige verfilmde boek van Saskia Noort.

Laat kaart zien