Antsiranana stekker

Antsiranana – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Antsiranana, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Antsiranana gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Antsiranana

Beste foto's & tips van Antsiranana

'500172' door pensionado '500172' door pensionado

MadagaskarAntsiranana

MadagaskarAntsiranana

Meisje uit Antsiranan

pensionado

Dit lieve meisje vond het best dat ik haar fotografeerde. Ze was wel een beetje verlegen. Ik sta in de hoofdstraat van Antsiranana dat nog vaak met de oude naam Diego Suarez wordt aangeduid. Deze plaats vol koloniale gebouwen ligt op de noordelijkste punt van het grote eiland.

'1108088' door E.J. '1108088' door E.J.

MadagaskarAntsiranana

MadagaskarAntsiranana

Vaak weet en ziet ee

E.J.

Bladstaartgekko Uroplatus sikorae (Mossy leaf-tailed gecko) is eigenlijk een hagedis van de bladstaartgekko familie. Hij wordt vaak verward met een kameleon omdat hij de eigenschap heeft om zich aan te passen aan de omgeving. Ik noem het gewoon een gekko. Deze moeilijk te spotten gekko leeft voornamelijk in de nacht en komt alleen voor in Madagaskar. Het diertje is 15 tot 20 centimeter lang. Deze gekko kan zijn huidskleur veranderen om zich aan zijn omgeving aan te passen. Hij bezit een soort huidflappen die uitgeklapt kunnen worden om zo zijn lichaamsvorm te veranderen in bv een verdort blad. Overdag is het erg moeilijk om deze super gecamoufleerde gekko te vinden, maar een hele goede gids, die wij bij ons hadden, wist waar deze dieren verbleven. Deze Bladstaart gekko hadden wij gespot in Nationaal park Ranomafana. “Het park ligt in een bergachtig deel van het Centraal Hoogland op een hoogte van 600 tot 1400 meter en is grotendeels bedekt met een dicht tropisch regenwoud, waaronder nevelwoud, laaglandregenwoud en hooglandbos. In de bossen komen verschillende zeldzame soorten flora en fauna voor.” Aldus Wikipedia.

Laat kaart zien