Grand Cape Mount vaccinatie

Ga je op reis naar Grand Cape Mount, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Grand Cape Mount. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Grand Cape Mount en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Grand Cape Mount kan namelijk van gebied tot gebied in Grand Cape Mount verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Grand Cape Mount nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Grand Cape Mount.  

Informatie over Grand Cape Mount

Beste foto's & tips van Grand Cape Mount

'336942' door Carolien '336942' door Carolien

LiberiaGrand Cape Mount

LiberiaGrand Cape Mount

Visser halen de nette

Carolien

Aan het begin van de avond halen de vissers de netten binnen. Met de prachtige zonsondergang is het een vredig plaatje in een land dat jarenlang door oorlog is geteisterd.

'336941' door Carolien '336941' door Carolien

LiberiaGrand Cape Mount

LiberiaGrand Cape Mount

Vissers op Robertspor

Carolien

De jonge vissers halen de netten binnen aan het einde van de dag op het strand in Robertsport. De vangst is minimaal vandaag, maar het is een mooi ritueel om naar te kijken wanneer de zon ondergaat.

Laat kaart zien