Liberia Artikelen & Blogs

Video

Indrukwekkend: gigantische lederschildpad terug de zee in

Gepubliceerd: 18 mrt 2016 0
Deze gigantische lederschildpad hield het na een dagje zonnen in Liberia weer voor gezien. Wees maar blij dat hij weer in de zee zwemt want deze soort eet uitsluitend kwallen. Minder kwallenbeten voor ons dus!


Mocht je overigens ooit zelf zeeschildpadden op het strand tegen komen dan is het belangrijk je afstand te bewaren. Zeeschilpadden hebben namelijk een soort biologisch kompass waarmee ze herrineren op welk strand ze geboren zijn om er zo later zelf te nestelen. Dit raakt bij stress snel ontregeld waardoor de overlevingskans van de schildpad enorm daalt. Zeker de jongen zijn hiervoor gevoelig.


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Liberia artikelen

De 10 levensgevaarlijkste landen om in te rijden

Per honderdduizend inwoners vallen in Nederland jaarlijks vier verkeersdoden. Dit aantal valt echter in het niet bij ’s werelds gevaarlijkste landen om in te rijden. Heb jij een rondreis door een van deze landen op de planning staan? Dan is dit een goed moment om Apeldoorn alvast te bellen.

Per honderdduizend inwoners vallen in Nederland jaarlijks vier verkeersdoden. Dit aantal valt echter in het niet bij ’s werelds gevaarlijkste landen o...