Tsavo NP beste reistijd

Het weer in Tsavo NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Tsavo NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Tsavo NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Tsavo NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

De gemiddelde temperatuur en neerslag in Tsavo NP:
Reisadvies
Voor Tsavo NP geldt een positief reisadvies, maar wees waakzaam.

Feestdagen
1 juni Madaraka Dag, 20 oktober Kenyatta Dag, 12 december Jamhuri Dag.


Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Tsavo NP

Beste foto's & tips van Tsavo NP

'139072' door kajoki '139072' door kajoki

KeniaTsavo NP

KeniaTsavo NP

Avondrood

kajoki

Tegen de avond is een groepje olifanten niet zo blij met onze aanwezigheid. Ze hebben gelijkt.

'489013' door vulture1960 '489013' door vulture1960

KeniaTsavo NP

KeniaTsavo NP

Baobab en rode klei

vulture1960

We zijn op weg naar Mombassa, waar we de drie laatste dagen van onze vakantie zijn. We rijden op een onverharde stoffige weg door Tsavo NP. Het landschap veranderd. De rode klei zorgt voor een bijzondere aanblik. Ook zien we boababs. Ook staan er hutjes en tuintjes waar wat verbouwd word!

'459764' door andresenmarianne '459764' door andresenmarianne

KeniaTsavo NP

KeniaTsavo NP

Geeuwen I

andresenmarianne

Toen we bij de rivier aan kwamen rijden lag deze leeuw te slapen,We konden vrij dicht bij komen door de jeep is hij wakker geworden. Hij begon zich te rekken en geeuwen en uitgebreid bij keek nog even naar ons en dat was he

Laat kaart zien