Nakuru vaccinatie

Ga je op reis naar Nakuru, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Nakuru. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Nakuru en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Nakuru kan namelijk van gebied tot gebied in Nakuru verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Nakuru nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Nakuru.  

Informatie over Nakuru

Beste foto's & tips van Nakuru

'331535' door Cobinho '331535' door Cobinho

KeniaNakuru

KeniaNakuru

Een stramme knieval

Cobinho

Al eerder plaatste ik een foto van een knieval, maar dan van een wrattenzwijn. Deze pose had ik reeds vaker gezien van een wrattenzwijn, tijdens het drinken. Evenals de spreidstand van een drinkende giraf. Beide zijn typische houdingen, maar een knieval van een neushoorn had ik nog niet eerder gezien. Dat zette me aan het denken en ben gaan googelen, maar ik kon hierover niets vinden. Dus zit ik nog steeds met de vraag... is dit ook een kenmerkende houding voor een neushoorn?

'341882' door Rhodaxx '341882' door Rhodaxx

KeniaNakuru

KeniaNakuru

Roze

Rhodaxx

Donkere wolken pakten zich samen boven het meer op het moment dat ik deze prachtige roze flamingo's zag. Nog geen vijf minuten na het maken van deze foto barstte er een oorverdovend onweer los en zat ik weer hoog en droog in de jeep.

'180596' door arnodorien '180596' door arnodorien

KeniaNakuru

KeniaNakuru

Zo, ff een dutje...

arnodorien

In Lake Nakuru National Park, nog steeds in de stromende regen, zit deze neushoorn even lekker uit te rusten. We konden er heel dichtbij komen waardoor je plotseling de details van zo'n beest kan zien, zijn oren bijvoorbeeld...

Laat kaart zien