Masai Mara NP

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Masai Mara NP image

Take me I am yours?

Masai Mara NP
Kenia
Akerkvliet

Take me I am yours?

Sommige verhalen zijn gewoon te vreemd om fictie te zijn deze valt in deze categorie.Deze is mij verteld door Joseph mijn “Road Warrior”, tijdens mijn verblijf in Kenia.

Een Keniaanse vrouw die gebukt ging onder haar mans ze ontrouw maar bleef met hem getrouwd omwille van haar kinderen. Zij deed dit met gevaar voor haar leven omdat we allemaal weten dat deze dagen, een echtgenote die ontrouw is kan een vrouw haar leven kosten door Aids (oke, zelfs een vrouw ontrouw kan, maar die gevallen zijn uiterst zeldzaam. Is mij verteld.

Het echtpaar verhuisde naar een nieuwe wijk en zoals gewoonlijk begon de man zijn spelletjes te spelen . Het maakte hem niet uit dat de focus van zijn aandacht een getrouwde vrouw is van een man die veel op reis is. De vrouw woont vlak naast hen.

Gelukkig wordt de jonge vrouw al snel vriendin met de vrouw van de dolende man (Sufassi).

Sufassi wist van de vriendschap en was een beetje verbaasd toen de vrouw opeens toegaf aan zijn avances. En
ze ging er zo op in dat zij hem uitgenodigde voor een avond van gepassioneerde liefdesspel, zolang hij haar instructies tot de letter volgde. Sufassi kon zijn oren niet geloven en dacht eerst dat de vrouw een grapje maakte. Maar hij besefte al snel dat ze dood serieus was. Hij zo ingenomen met zichzelf door te zeggen dat de meeste vrouwen hem onweerstaanbaar vinden.

De dag van zijn "nacht van passie" kon niet snel genoeg komen, maar de dag uiteindelijk aangebroken en Sufassi was de gehele dag in zijn sas, en zag er echt naar uit met heel zijn hart op de geplande activiteiten van de komende nacht. Van al zijn "veroveringen", was deze voor hem het meest belangrijke. De jonge buur vrouw was zeer aantrekkelijk en was nu zijn vrouw haar beste vriendin. Dit betekende voor hem dat zij zo naar hem smachtte dat zij zelfs haar vriendschap met zijn vrouw op het spel wilde zetten. En dat zette Sufassi in vuur en vlam. Hij besloot de tijd te doden door een paar uur door te brengen met een paar drankjes in het nabijgelegen "lokale" cafe.

Zijn instructies waren duidelijk. Hij mocht pas om middernacht binnen komen omdat de kans dan klein was dat de vrouw haar man thuis zou kunnen komen. En als hij binnen kwam om geen licht aan te zetten om de buurvrouw of buurman niet nieuwsgierig te maken.

Hij maakte zijn tijd vol met het flirten met de nogal gezette bar meid die duidelijk genoot van zijn aandacht. Maar hij was echt niet langer geïnteresseerd in haar te omdat hij al had genoten van haar gunsten binnen een dag of twee na aankomst in de buurt.

Eindelijk keek hij op zijn horloge en merkte op dat het een minuut of twee voor middernacht was. Hij dronk haastig zijn biertje leeg en verliet de bar bijna rennend. Hij passeerde zijn eigen huis en zag dat alle lichten uit waren , dat betekende dat zijn vrouw al naar bed was gegaan. Hij ontplofte bijna, zo verlangde hij naar zijn buurvrouw,

Hij liep naar de achterdeur en vond de sleutel onder de mat precies zoals zij had gezegd. Eenmaal binnen, sloot hij de deur achter zich en liep op zijn tenen naar boven naar de slaapkamer van zijn buurvrouw.

Ze wachtte op hem op mij Sufassi “the man”. Het eerste wat hij opmerkte terwijl hij dichterbij haar slaapkamer kwam was haar parfum. Zeer sensueel met de geur van wilde bloemen. Wat volgde was een nacht van wilde passie met de vrouw van zijn buurman. Hij viel uitgeput in slaap en tegen de tijd dat hij wakker werd scheen de zon al door de nog gesloten gordijnen. Gebeurtenissen van de nacht kwamen weer naar boven en hij draaide zich om met een brede glimlach naar zijn buurvrouw met de gedachte om nog een keer de intense passie voor een laatste keer te beleven. In plaats daarvan kreeg hij de schok van zijn leven, en verstijfde behalve zijn ….! Deze verslapte spontaan.

Daar vlak naast hem, met haar ogen open keek hij recht in de ogen van zijn lieve vrouw!

Zijn vrouw feliciteerde hem voor de nacht van passie die ze nooit met hem had meegemaakt. Sufassi was te geschokt om iets te zeggen.

Blijkbaar hadden de twee vrouwen besloten hem een lesje leren door het uitvoeren van een experiment. En ze kregen gelijk in wat psychologen altijd hebben gezegd - dat seks echt in de geest zit . Ze hadden van plaats gewisseld en Sufassi zijn eigen vrouw had de lingerie gedragen van haar vriendin en gebruikte haar parfum en wachtte vol ongeduld op haar eigen dolende man, die haar niet had opgemerkt in de donkere slaapkamer en verbazingwekkend genoeg had hij niet doorgehad dat hij met zijn eigen vrouw de hele nacht had liggen vrijen.

Foto's

d2122.jpg
d2122.jpg
Akerkvliet