Pico do Fogo malaria

Is er malaria in Pico do Fogo en wat zijn de malaria gebieden Pico do Fogo? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Pico do Fogo, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Pico do Fogo. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Pico do Fogo verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Pico do Fogo om te zien of jouw Pico do Fogo reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Pico do Fogo is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Pico do Fogo

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Pico do Fogo.  

Informatie over Pico do Fogo

Beste foto's & tips van Pico do Fogo

'442884' door wisseschout '442884' door wisseschout

KaapverdiëPico do Fogo

KaapverdiëPico do Fogo

Lavaveld

wisseschout

Hier zie je nog net een uitloper van het lavaveld bij de vulkaan op Fogo. Erboven een aparte wolk. Je kunt hier verschillende en erg mooie wandelingen maken op de vulkaan en langs de randen van het lavaveld

'484589' door Jeanne '484589' door Jeanne

KaapverdiëPico do Fogo

KaapverdiëPico do Fogo

Toch nog wat groen

Jeanne

Fogo, het prachtige vulkaanlandschap en de hoogteverschillen zorgen voor een kleurrijk en afwisselend landschap. Heel soms kom je hier en daar wat groen tegen. De krater is nog steeds actief, 'n jaar geleden is er nog een uitbarsting geweest die grote gevolgen had voor de gemeenschap die in de krater.

Laat kaart zien