Faja d'Agua beste reistijd

Het weer in Faja d'Agua

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Faja d'Agua te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Faja d'Agua? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Faja d'Agua

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Faja d'Agua:

 

Reisadvies
Voor Faja d'Agua geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
20 januari Nationale Heldendag, 5 juli Onafhankelijkheidsdag, 12 september Nationale Volksdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

Informatie over Faja d'Agua

Beste foto's & tips van Faja d'Agua

'553838' door sidonius '553838' door sidonius

KaapverdiëFaja d'Agua

KaapverdiëFaja d'Agua

Het onbekende strand.

sidonius

Op een vorige foto van het mooie strand van Salamansa op het Kaapverdische eiland Sao Vicente zag je geen zee. Deze foto maakt het beeld completer. Het strand bestaat dus uit een mix van wit en zwart zand met mooie structuren, maar de zee is prachtig blauw. Als toegift zie je aan de rand van de mooie baai veel lavabrokken liggen, bedekt met felgroen zeewier. Dit strand, deze baai, heb je nagenoeg voor jezelf. Nog onontdekt door toeristen. Qua fotografie kun je je heerlijk uitleven.

Laat kaart zien