de Taï NP beste reistijd

Het weer in de de Taï NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor de de Taï NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in de de Taï NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor de de Taï NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de de Taï NP:De beste reistijd voor de de Taï NP is december t/m februari. De kust, een groen en vochtig binnenland en de uitgestrekte savanne: de Taï NP kent een bonte verzameling aan regen- en droogteseizoenen. Voor de reiziger die niets van deze drie werelden in één wil missen, gelden december t/m februari als de beste maanden. Voor bakken aan het strand kun je mei t/m juli schrappen, terwijl in het binnenland het oerwoud van juli tot in november geen bescherming biedt tegen de stortbuien. Voor de Taï NP geldt een negatief reisadvies (november 2009).
Feestdagen


Reisadvies de Taï NP: is de de Taï NP veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
15 november Dag van de Vrede, 7 december Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over de Taï NP

Laat kaart zien