Cacheu beste reistijd

Het weer in Cacheu

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Cacheu te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Cacheu? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Cacheu

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Cacheu:De beste reistijd voor Cacheu is december t/m februari. Wil je avontuur in de achterlanden van Cacheu en op ontdekkingstocht naar afgelegen dorpen en natuurschoon? Blijf dan in de maanden juli tot oktober, het regenseizoen, thuis en reis niet af voordat december op de kalender staat. In december en januari kun je prima door Guinee Bissau trekken zonder verstikkende hitte, of wegen die onder je voeten wegspoelen. In februari kun je je reis zwoel en swingend afsluiten met het carnaval.


Reisadvies Cacheu: is Cacheu veilig?
Check de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
1 januari Sterfdag van Amilcar Cabral, 1 mei Dag van de Kolonisatie, 24 september Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Cacheu

Laat kaart zien