Mole NP malaria

Is er malaria in Mole NP en wat zijn de malaria gebieden Mole NP? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Mole NP, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Mole NP. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Mole NP verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Mole NP om te zien of jouw Mole NP reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Mole NP is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Mole NP

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Mole NP.  

Informatie over Mole NP

Beste foto's & tips van Mole NP

'488276' door NBrok '488276' door NBrok

GhanaMole NP

GhanaMole NP

Oud en jong in Mole..

NBrok

Zo bijzonder; zo groot, maar o zo stil. Oud en jong, gerimpeld en ongerimpeld, mooi met z'n drieën op een rij! Een foto met herinneringen...

Laat kaart zien