Bobiri Forest Reserve beste reistijd

Het weer in Bobiri Forest Reserve

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Bobiri Forest Reserve te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Bobiri Forest Reserve? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Bobiri Forest Reserve

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Bobiri Forest Reserve:De beste reistijd voor Bobiri Forest Reserve is december t/m februari. Bobiri Forest Reserve kent twee regenseizoenen: van april tot juli en van september t/m oktober. Vermijd sowieso de eerste periode om te voorkomen dat je vakantie letterlijk en figuurlijk in het water valt. De beste tijd om door Bobiri Forest Reserve te reizen is van december t/m februari. Juli en augustus zijn op de meeste plaatsen tropisch heet, maar voor de meer hittebestendige types ook best oké.
Feestdagen


Reisadvies Bobiri Forest Reserve: is Bobiri Forest Reserve veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
24 februari Bevrijdingsdag, 6 maart Onafhankelijkheidsdag, 4 juni Dag van de Revolutie.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Bobiri Forest Reserve

Beste foto's & tips van Bobiri Forest Reserve

'514625' door ciske '514625' door ciske

GhanaBobiri Forest Reserve

GhanaBobiri Forest Reserve

Op weg naar de kookpo

ciske

We zien van alles voorbij komen als we in Busua op het strand zitten zoals deze dames . Ieder heeft z'n ding gedaan en nu is het tijd om naar de kookpot te gaan , het hout voor het fornuis vuur is binnen .

Laat kaart zien