Accra

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Accra image

Accra

Accra
Ghana
Ciske

Gewijzigde plannen !!!

Als verslaafde Azië reizigers hebben we dit jaar eens voor Afrika gekozen ! Nieuw werelddeel nieuwe ervaringen , we hebben er zin in .
Mijn broer die al jaren elke winter naar Ghana gaat voor een paar maanden heeft ons helemaal klaar gestoomd . Oke zeiden we een paar jaar geleden als jij je huis in Ghana af hebt dan komen we !
En ja het huis is af en omdat beloftes schuld maken gaat het nu dan toch gebeuren . We zullen in Accra landen waar we afgehaald worden door mijn broer en zijn vriendin , 2 nachtjes acclimatiseren en dan via de kust in een paar dagen naar hun huis in Butre dat in het westen ligt. Dan willen we van daar uit helemaal over land naar het noorden en dan terug vliegen naar Takoradi om de laatste dagen nog te relaxen bij hun huis aan het strand . We hebben 4 weken dus dat moet kunnen , helemaal leuk en heel veel zin in ..........!

TOT ..... 2 weken geleden de telefoon gaat , het is mijn broer [ hij is al 2 maanden in Ghana ] en hij heeft nieuws . De plannen zijn gewijzigd , of we feestkleding mee willen brengen vraagt hij lachend ????
Jij moet getuigen zegt hij want ik stap in het huwelijksbootje ........aaah mijn broertje gaat trouwen en ik mag getuige en dat nog wel in Afrika , dat ik dat mee mag maken GEWELDIG .
20 februari is de grote dag dus onze geplande reis kan nu niet doorgaan maar het maakt me niks uit . We doen er nu wat langer over om van Accra naar Butre te gaan en gaan alles bezoeken en bezichtigen wat er op ons pad komt en dan gaan we het feest voorbereiden . Na het feest hebben we nog een week en we zien wel hoe het allemaal gaat lopen en dat noorden doen we wel een andere keer want tenslotte hebben we nu familie wonen in Ghana en zullen we er nog wel eens vaker komen .
Dit wordt helemaal leuk en we hebben er héél véél zin in.