West Gambia

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

West Gambia image
West Gambia image West Gambia image

West Gambia

West Gambia
Gambia
Photofreak

contact met een oude man

Samen met mijn reisgenoten ben ik op de markt in Senegambia. Volop aan het genieten van alle geuren en kleuren. Een drukte van jewelste, van alles word er verkocht, van groente/fruit tot aan schoenen.
Prachtig om hier te lopen. Op het moment dat we van plan zijn om naar het hotel te gaan, zie ik opeens een oude man staan. Ik zeg tegen mijn reisgenoten: wow wat een mooie oude man, die wil ik nog graag op de foto. Dus zij wachten op mij en ik loop naar die man en vraag of ik een foto van hem mag maken. Hij begrijpt mij niet. Hij roept naar iemand en een jongen komt erbij en fungeert als tolk. Als eerste wil hij weten waarom ik een foto van hem wil. Tja ik zeg dat hij fotogeniek is maar dat begrijpt die jongen ook niet dus zeg ik: ik wil graag een foto van hem omdat hij zo mooi is.
De jongen vertaald dit en die man begint toch te glimmen, dat kan je trouwens ook zien op de foto.
Dus ik mag een foto maken en bedank hen beiden en wil weglopen maar die jongen houdt me tegen en vraagt of ik ook op Facebook sta. Natuurlijk, zeg ik. Ik krijg de naam van die oude man en of ik dan, zodra ik thuis ben, de foto naar hem wil sturen via Facebook. Dat beloof ik en ga tevreden naar mijn reisgenoten.
Twee weken later ben ik weer thuis en ben natuurlijk eerst met van alles en nog wat bezig, de was, het huis en natuurlijk heel belangrijk, de foto's.
Nadat ik alle foto's heb bekeken, heb ik die man opgezocht op Facebook. Heb hem een vriendschapsverzoek gedaan en ja hoor, nog geen dag later heeft hij deze geaccepteerd. Net of hij erop zat te wachten ;-)
De foto heb ik hem doorgestuurd en ik kijk op zijn profiel en zie bij zijn info ook zijn geboortejaar staan. Oeps ik schrik een beetje want hij is veel jonger dan ik verwacht had. Hij blijkt dus op dat moment maar 43 jaar oud te zijn!

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.