Georgetown vaccinatie

Ga je op reis naar Georgetown, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Georgetown. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Georgetown en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Georgetown kan namelijk van gebied tot gebied in Georgetown verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Georgetown nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Georgetown.  

Informatie over Georgetown

Beste foto's & tips van Georgetown

'456881' door carolienduistermaat '456881' door carolienduistermaat

GambiaGeorgetown

GambiaGeorgetown

Meisje in Georgetown

carolienduistermaat

In Georgetown zijn we met onze gids aan het eind van de middag lopend door Georgetown gegaan om daar de hoogtepunten te bekijken. Het was bijna niet te doen, aan alle kanten hadden we kinderen aan ons hangen die je nauwelijks los wilden laten als je een foto probeerde te maken. En zelf even poseren voor een foto was al helemaal geen probleem.

'461508' door photofreak '461508' door photofreak

GambiaGeorgetown

GambiaGeorgetown

Vrolijk portret

photofreak

Deze vrolijke jongen wou graag op de foto. Maar hij wou ook graag dat ik die foto via email naar hem zou sturen. Ik heb hem beloofd dat ik de foto zou sturen zodra ik thuis zou zijn. Ik kreeg van hem het emailadres. Eenmaal thuis vond ik het briefje met emailadres maar kon zijn handschrift niet lezen. Ik heb meerdere pogingen gedaan om een email te versturen maar het is dus niet gelukt. Wel jammer want ik weet zeker dat hij heel blij zou zijn met deze foto.

'461617' door photofreak '461617' door photofreak

GambiaGeorgetown

GambiaGeorgetown

Bus naar Emmeloord

photofreak

Ik vind het altijd prachtig om die oude 'afgedankte' bussen in het buitenland te zien. Deze bus wordt nu gebruikt als schoolbus. Het is een eind rijden naar Emmeloord ;-)

Laat kaart zien