Gabon stekker

Gabon – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Gabon, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Gabon gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Gabon gebruikt kunnen worden zijn : Type C
Stekker C

Informatie over Gabon

'229938' door Bettina '229938' door Bettina

GabonFranceville

GabonFranceville

Franse invloeden

De Franse invloeden zijn hier nog steeds terug te vinden. Zoals op de foto te zien is, deze heerlijke stokbroden! Dat is toch wel een soort van luxe.

'312572' door Bettina '312572' door Bettina

GabonGabon binnenland

GabonGabon binnenland

Alleen op het spoor..

Een beeld zoals hier kom je alleen in het buitenland tegen. In Nederland zou men denken dat je je leven zat bent, maar hier maakt men zich niet druk. Lopen er mensen op de rails, dan wordt er luid getuterd en de betreffende mensen gaan dan even aan de kant om vervolgens weer op de rails te lopen als de trein voorbij gedenderd is.

'132450' door joycepont '132450' door joycepont

GabonKustgebied

GabonKustgebied

Slender snouted...cro

Nieuwe poging...

Bekijk alle Gabon foto's en tips