Minkébé NP beste reistijd

Het weer in Minkébé NP

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Minkébé NP te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Minkébé NP? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Minkébé NP

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Minkébé NP:Heet en nat is het eigenlijk altijd in Minkébé NP. Is je shirt niet doorweekt door een heftige stortbui tijdens één van de twee regenseizoenen (oktober tot december en februari tot mei), dan komt het wel van je zwetende lichaam in de heftige hitte en hoge vochtigheid. Tussen juni en september heb je nog de meeste kans op een droge vakantie. Vind je een verkoelende bui geen probleem, dan kun je ook in december of januari afreizen.
 


Reisadvies Minkébé NP: is Minkébé NP veilig?

Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.

Feestdagen

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Minkébé NP

Laat kaart zien