Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch image

Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch


Reisgids

Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch
Ethiopië
An-Sofie

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Ontdek

Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch is een regio in het zuidwesten van Ethiopië, grenzend aan Kenia en Zuid-Soedan. De hoofdstad van de regio is Awasa en belangrijke andere steden in Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch zijn Hosaena, Irgalem, Dilla, Sodo en Arba Minch.

Wat zegt de community

(1)
Bekijk reviews >

Reisinspiratie

Van onze community

bull jumping bij de Hamerstam (2)
bull jumping bij de Hamerstam (2)
Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch
Hbplaatjes
Karo volk
Karo volk
Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch
Hestermaasdam
verstopt achter de zakken
verstopt achter de zakken
Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch
Travelbag

Praktisch

  • Als Nederlander heb je geen visum nodig voor landen binnen de Europese Unie, het Schengengebied en het Caribische deel van het Koninkrijk. Voor de landen daarbuiten heb je meestal wél een visum nodig. Met een visum krijg je toestemming om een land binnen te gaan en er voor bepaalde tijd te verblijven. Na het verstrijken van de einddatum moet je het land weer verlaten hebben. De meeste reizigers maken gebruik van een toeristenvisum met een beperkte geldigheid. In sommige gevallen kun je je visum aan de grens kopen. In de meeste gevallen is het echter aan te raden om je visum al voor aanvang van je reis te regelen. Visa worden afgegeven door de landen zelf, en zijn (online) te regelen via de respectievelijke ambassade of een visumdienst.

    Check snel of je een visum nodig hebt voor jouw reisbestemming.

  • Het laatste wat je wil is dat je vakantie wordt verziekt door een infectieziekte. Daarom is het van belang dat je al vóór vertrek nagaat welke infectieziekten op jouw reisbestemming voorkomen, en dat je je tijdig tegen die ziekten laat inenten. De meest voorkomende infectieziekten zijn buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts) en malaria. Voor persoonlijk advies of een inenting kun je o.a. terecht bij de GGD. De tarieven voor vaccinaties kunnen per GGD verschillen. Sommige vaccinaties beschermen je lichaam levenslang, terwijl andere om de zoveel jaar vernieuwd moeten worden. Hoewel je je tot vlak voor een reis kunt laten vaccineren, is het aan te raden om er op tijd bij te zijn. In een ideaal scenario neem je reeds zeven maanden voor vertrek contact op met de GGD of een particuliere instelling

  • Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch – welke stekker heb je nodig?

    Ga je op reis naar Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Yedebub Biheroch Bihereseboch na Hizboch gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

    Stekker type DStekker type JStekker type L