Eritrea stekker

Eritrea – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Eritrea, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Eritrea gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Eritrea gebruikt kunnen worden zijn : Type C
Stekker C

Informatie over Eritrea

'39113' door saskiavangemert '39113' door saskiavangemert

EritreaAsmara

EritreaAsmara

Heerlijk vers fruit..

Vers en heerlijk fruit te koop op de markt in Asmara

'122382' door saskiavangemert '122382' door saskiavangemert

EritreaAsmara

EritreaAsmara

Sloppenwijk Asmara

Hoewel Asmara een erg mooi stadsbeeld kan hebben (mooie kathedraal, leuke terrasjes waar je cappucinno kunt drinken, mooi theater) is er ook een andere kant, iets buiten het centrum, zoals deze sloppenwijk waar de armoede goed te zien is.

'39112' door saskiavangemert '39112' door saskiavangemert

EritreaAsmara

EritreaAsmara

Marktdag

Asmara heeft een prachtige markt waar je tussen de lokale bevolking kunt zoeken naar souvenirs, fruit en specerijen, zonder dat tourisme hier een invloed op heeft gehad.

Bekijk alle Eritrea foto's en tips