Egypte stekker

Egypte – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Egypte, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Egypte gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Egypte gebruikt kunnen worden zijn : Type C
Stekker C

Informatie over Egypte

'309040' door AnitaOedit '309040' door AnitaOedit

EgypteCairo

EgypteCairo

Pyramids of Giza

Voor deze opname heb ik gebruik gemaakt van een groothoek lens en ook hier heb ik op mijn moment moeten afwachten in de woestijn achtige landschap om geen toeristen bussen op mijn foto te krijgen.

'300316' door Jan-Petra '300316' door Jan-Petra

EgypteLuxor

EgypteLuxor

Suppoost in Karnak

Een suppoost staat in het vroege ochtendlicht in het prachtige tempelcomplex van Karnak nabij Luxor. Ik lees net dat Mubarak uiteindelijk toch is opgestapt, na dagen van protesten, feest in de straten van Cairo.

'164471' door Radje64 '164471' door Radje64

EgypteRode Zee kust

EgypteRode Zee kust

Secret girl

Dit meisje ontmoette ik op het strand. We hadden daar die nacht geslapen en s'morgens komt ze samen met een vriendinnetje de vele armbandjes laten zien die ze graag wilt verkopen. Ze heet Hannah en weet professioneel om te gaan met de camera.

Bekijk alle Egypte foto's en tips