Nijlvallei visum

Als je op reis gaat naar Nijlvallei, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Nijlvallei nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Nijlvallei heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Nijlvallei bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Nijlvallei overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Nijlvallei gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Nijlvallei

Beste foto's & tips van Nijlvallei

'264056' door petra0212 '264056' door petra0212

EgypteNijlvallei

EgypteNijlvallei

Land van extremen

petra0212

De brandende zon, de bevloeide akkers, plotseling de woestijn, de rook van de suikerriet fabriek, de Nijl waar Egypte van leeft, de rust boven dit hele schouwspel te zien vanuit een ballon vlakbij het Dal der Koningen.

'462079' door MiekeLejeunevdVen '462079' door MiekeLejeunevdVen

EgypteNijlvallei

EgypteNijlvallei

Bijbels plaatje.

MiekeLejeunevdVen

De vraag was wie durft er nog naar Egypte naar de aanslag in 1997? Een groep terroristen openden bij 'n tempel in Luxor het vuur op een groep toeristen waarbij 69 mensen omkwamen. Wij zijn in 2000 wel gegaan. Tijdens onze Njlcruise genoten we van het prachtige landschap en bij het aanleggen bezochten we de uit de oudheid overgebleven tempels. Echt 'n aanrader! (s.v.p even openen). ( Scan van negatief ).

'510421' door AdriaanV '510421' door AdriaanV

EgypteNijlvallei

EgypteNijlvallei

Big smiles

AdriaanV

Vier prachtig guitige koppies, die je uitdagend en lachend aankijken.Omdat het al bijna avond was zit er enige bewegingsonscherpte in Maar het kind links boven en rechts onder zijn wel mooi scherp.Ietsje onscherp mag voor mij in dit geval want die stralende snuitjes maken een hoop goed!

Laat kaart zien