Middellandse Zeekust malaria

Is er malaria in Middellandse Zeekust en wat zijn de malaria gebieden Middellandse Zeekust? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Middellandse Zeekust, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Middellandse Zeekust. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Middellandse Zeekust verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Middellandse Zeekust om te zien of jouw Middellandse Zeekust reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Middellandse Zeekust is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Middellandse Zeekust

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Middellandse Zeekust.  

Informatie over Middellandse Zeekust

Beste foto's & tips van Middellandse Zeekust

'452118' door cejonker '452118' door cejonker

EgypteMiddellandse Zeekust

EgypteMiddellandse Zeekust

El Alamein aan de...N

cejonker

Buitengewoon rustig deel van 'Green Beach' aan de Noordkust van Egypte, net buiten Alexandrië en circa 4 uur rijden vanuit Cairo. Absoluut de moeite waard voor een relax-vakantie.

'35199' door JannavEek '35199' door JannavEek

EgypteMiddellandse Zeekust

EgypteMiddellandse Zeekust

Cactusvrucht

JannavEek

Iets uit de mediterrane flora.

'285262' door Angeleye '285262' door Angeleye

EgypteMiddellandse Zeekust

EgypteMiddellandse Zeekust

Groot gedachtengoed.

Angeleye

Alexandrië is een plaats vol historie die je weerspiegeld ziet in de doorleefde gezichten van de mensen. In alle rust overpeinzen zij het verleden en het leven met thee, turkse koffie of een fijne waterpijp. Weinig aardse bezittingen, maar een groot gedachtengoed!!

Laat kaart zien