Djibouti stekker

Djibouti – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Djibouti, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Djibouti gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Djibouti gebruikt kunnen worden zijn : Type C en E
Stekker C
Stekker E

Informatie over Djibouti

'1107515' door Fietser '1107515' door Fietser

DjiboutiYoboki

DjiboutiYoboki

Klein kind

Zelden heb ik zo'n armoede gezien als in Ethiopië en Djibouti. We stopten onderweg van de grens met Ethiopië naar Djibouti city in een klein dorpje en zag dit meisje staan kijken naar ons.

'1108776' door Fietser '1108776' door Fietser

DjiboutiYoboki

DjiboutiYoboki

Kwat verkoopster.

In het dorpje Yoboki wordt volop Kwat verkocht en vooral aan de vrachtwagen chauffeurs. Die kennen geen rijtijden besluit. gewoon gaan en wakker blijven is het motto. De vrouwen wilden niet dat ik ze rechtstreeks op de foto zette met de verkoop van de kwat.

'422928' door Mireilleaaftink '422928' door Mireilleaaftink

DjiboutiAssalmeer

DjiboutiAssalmeer

Lac Assal

Je komt aanrijden in de 4WD en ziet het 'witte' zoutmeer in de verte. Het landschap lijkt bijna nep. Er is niemand behalve een aantal kamelen en de nomaden.

Bekijk alle Djibouti foto's en tips