Kahuzi-Biéga malaria

Is er malaria in Kahuzi-Biéga en wat zijn de malaria gebieden Kahuzi-Biéga? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Kahuzi-Biéga, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Kahuzi-Biéga. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Kahuzi-Biéga verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Kahuzi-Biéga om te zien of jouw Kahuzi-Biéga reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Kahuzi-Biéga is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Kahuzi-Biéga

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Kahuzi-Biéga.  

Informatie over Kahuzi-Biéga

Beste foto's & tips van Kahuzi-Biéga

'1105154' door marikegodwaldt '1105154' door marikegodwaldt

Congo KinshasaKahuzi-Biéga

Congo KinshasaKahuzi-Biéga

Bonane, zoon van...Ch

marikegodwaldt

Wij zijn ondanks het negatieve reisadvies toch naar de DRC afgereisd om de Oostelijke laagland gorilla's te bezoeken. Binnen een half uurtje wandelen troffen wij al de groep van Bonane aan en een moeder met een baby van twee maanden oud. Bonane liet zich prima op de foto zetten; wat een rust straalt deze gentle giant uit!

Laat kaart zien