Khutse malaria

Is er malaria in Khutse en wat zijn de malaria gebieden Khutse? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Khutse, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Khutse. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Khutse verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Khutse om te zien of jouw Khutse reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Khutse is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Khutse

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Khutse.  

Informatie over Khutse

Beste foto's & tips van Khutse

'290587' door VVermij '290587' door VVermij

BotswanaKhutse

BotswanaKhutse

African Wildcat

VVermij

In Khutse NP zagen we helaas niet heel veel wild, maar de leegte van de Kalahari was overweldigend. In plaats van de gehoopte leeuwen zagen we deze wilde kat. Lijkt net alsof iemand zijn huiskat buiten de deur heeft gezet...

Laat kaart zien