Abo4v10

Ontdek de wereld buiten de gebaande paden. Dat is het motto van reismagazine Columbus Travel. Met schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie bericht Columbus over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij. Reismagazine Columbus Travel verschijnt 8 keer per jaar en elke editie is superdik. Met Columbus droom je niet alleen weg naar de mooiste bestemmingen, maar maak je je reisdromen ook waar! Deze abonnementen zijn tot wederopzegging. Je kan kiezen tussen 4, 8 of 16 edities.


Als abonnee profiteer je direct van de vele voordelen

  • Ontvang Columbus als eerste: 2 dagen voordat de editie in de winkel ligt
  • Geniet van exclusief voordeel, waaronder € 25 korting op vliegtickets,
    € 25 op autohuur en 10% korting op Schiphol parking.


Voorbeeldpagina uit reismagazine Columbus Travel

alternatief

GRATIS: Columbus Reisplannerpocket t.w.v. € 12

Is het in maart niet te koud in Egypte voor een strandvakantie? Begint niet net het regenseizoen als wij naar Costa Rica gaan? Vragen, die bij de planning van elke reis weer veel uitzoekwerk opleveren. Maar dat hoeft niet meer!
In de 130 pagina's dikke Columbus Reisplanner staan de beste reistijden van alle landen ter wereld, met temperatuur, neerslag en een advies, handig in één overzicht.


Kassakoopje voor nieuwe abonnees

Vlieg mee in een propellervliegtuigje om post te bezorgen in de Australische Outback, juich de inheemse ‘bungeejumpers’ op Vanuatu toe en zweef boven de Noorse fjorden. In dit 196 pagina’s dikke inspiratieboek delen Columbus-oprichters Louise ten Have en Matthijs de Groot hun 50 inspirerendste reizen die het reizigershart sneller doen kloppen. Bestel dit 196 pagina's dikke inspiratieboek
'50 Nieuwe Inspirerende Reizen'
van € 18,95 nú voor € 12 er bij. (gratis thuisbezorgd)

Columbus cadeau geven?

Wil je Columbus cadeau geven? Maak dan gebruik van het cadeau-aanbod.

Woonachtig buiten Nederland en België?

Rest van de wereld, bel met onze klantenservice op tel. +31 85 8888 313 of neem contact op via klantenservice@columbusmagazine.nl
 

Al meer dan 55.000 reisliefhebbers gingen je voor! Lees hun reacties