Login Reporter
Meld je aan
Search Country

Colca Canyon beste reistijd

Het weer in Colca Canyon

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Colca Canyon te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Colca Canyon? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Colca Canyon

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

De gemiddelde temperatuur en neerslag in Colca Canyon: 

Reisadvies
Voor Peru geldt een positief reisadvies, maar wees waakzaam.

Feestdagen
Februari/maart carnaval, Maart/april Semana Santa, 24 juni Inca festival, 28 en 29 juli Onafhankelijkheidsdag, 13 tot 19 augustus Trujillo festival

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement.

 

Reisaanbiedingen Peru

OutSight Travel

 

Cusco: Inca hoofdstad

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Slenter door de kleurrijke straten van het hart van het Inca rijk: Cusco. Een bezoek aan deze sfeervolle koloniale stad mag niet ontbreken tijdens je reis!
Bekijk aanbieding
3 dagen Vanaf
€ 45

_______________________________________

Colca Canyon

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Vanuit Arequipa bezoek je de één na diepste Canyon ter wereld: de Colca Canyon. Een prachtig uitzichtpunt waar je, met een beetje geluk, de majestueuze condor ziet vliegen boven de Canyon! Bekijk aanbieding
2 dagen Vanaf
€ 85

_______________________________________

Amazone Adventure

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE In zuidoostelijk Peru, ligt midden in de Amazone jungle Tambopata National Reserve. Ontdek de prachtige omgeving en wildlife van dit beschermde wildreservaat. Bekijk aanbieding
3 dagen Vanaf
€ 235

_______________________________________

Salcantay Trekking

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Salcantay biedt je een afwisselende trekking en geeft fantastische uitzichten op het Salkantay gebergte en de gletsjers. Op de laatste dag bezoek je de Machu Picchu. 
Bekijk aanbieding 
4 dagen Vanaf
€ 455

_______________________________________

Naar Bolivia: via Copacabana

HIER DE TITEL VOOR GOOGLE Het gezellige pelgrimsplaatsje Copacabana, de vertrekplaats voor een eventueel bezoek aan Isla del Sol, is een populaire tussenstop op de doorreis tussen Peru en Bolivia!
Bekijk aanbiedingen
2 dagen Vanaf
€ 59

_______________________________________

 

 

          _______________________________________

Reisaanbiedingen Peru

Bekijk hier het volledige aanbod van Columbus Droomreizen Peru
_______________________________________

Vliegtickets

Boek hier je vliegticket. Abonnees krijgen korting. Word abonnee.