Bolivia Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Nederlanders gegijzeld in Bolivia

Gepubliceerd: 04 jun 2009
0

Een groep Nederlanders wordt sinds een aantal uur door bewoners vastgehouden in het plaatsje Uyuni vlakbij de bekende zoutvlakte in Bolivia. Hun eis: een asfaltweg.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken liet dit vanochtend weten. Om hoeveel Nederlanders het gaat, is nog onbekend.

Asfaltweg
Inwoners van deze stad hebben één voorwaarde voordat zij de gegijzelden vrij zullen laten, namelijk dat er een asfaltweg aangelegd moet worden. In het verleden zijn er om dezelfde reden ook mensen uit diverse andere landen het dupe geworden van dergelijke gijzelingsacties. Deze mensen werden vrijgelaten, maar zonder succes voor de gijzelnemers.

Foto door blom0721.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Bolivia artikelen
Foto-album
Bijzonder: een man zijn barre tocht door de zoutwoestijn

07 okt 2016, Mateusz Waligóra had één doel: de oversteek maken over de Salar de Uyuni, ’s werelds grootste zoutvlakte gelegen in Bolivia. Alleen. De bijzondere tocht leverde prachtige plaatjes op en een unieke ervaring voor Mateusz zelf.

0
Foto-album
Adembenemende nachthemel in Salar de Uyuni

26 aug 2016, Salar de Uyuni is ’s werelds grootste zoutvlakte in Bolivia. Het is een populaire plek voor reizigers die het bijzondere land bezoeken. Ben jij ook van plan die kant op te gaan of ben je aan het twijfelen, bekijk dan deze wonderlijke beelden. Pr...

2
Reisnieuws
Danger: de 10 gevaarlijkste plekken op aarde

23 aug 2016, Laat je niet verleiden door de schoonheid van sommige bestemmingen! Schoonheid en levensgevaar gaan op sommige plekken hand in hand. Zoals op deze verraderlijke terreinen.

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.