Noordwest Argentinie

Salta

marscham was hier op 2009-09-28 Gepost op: 2009-09-29 3 reacties.
Begint al goed, moeilijk om een vlucht hiernaartoe te boeken! Er treed dit weekend een oude argentijnse rocker op en heel het land komt hiervoor in actie! Auto huren is ook lastig maar toch gelukt! Ondanks dat Rich met zijn benen onder zijn oksels zit in onze midsize chevrolet gaan we op pad! Ogen nodig links en rechts in de stad maar eenmaal daarbuiten begint het Ooh & Aah! Rijden al meteen de bergen in richting het noorden. Ons doel is de Quebrada de Humahuaca met de berg met 7 kleuren (zie foto). Rondgekeken in de dorpjes Purmamarca en Tilcara en is allemaal even stoffig en schattig. Ligt wel al op 2750 meter dus kouder en wat meer hijgen als een oud wijf! Mensen zijn super vriendelijk maar spreken (natuurlijk) alleen maar Spaans. Leren zelf dus ook snel bij, is wel nodig! Onze routeplanner (Mars) had bedacht dat we vanaf Tilcara wel in 1x naar Cachi konden rijden, slechts 300 km! Niet dus! Waren eind vd middag pas weer bij Salta dus moesten dagje later!
0
3

Foto's bij dit blog

Sierra de siete colores
Pukara in Tilcara, oude Inca ruine
Klein duimpje in de Andes...
De route omhoog
Alle blogs van marscham
 

3 reactie(s) bij "Salta"

 • profile image comment

  Dat heb ik dus gemist... ...maar gelukkig zijn er foto's. Niet toevallig 7 kleuren gescheten daar op het randje? Zou een hoop verklaren haha...

  Door TravelGoom • geplaatst op 2009-12-04 12:34:45
 • profile image comment

  Net nieuw hier zie ik en nieuw in Argentinie...Geniet van de reis. Hoop wat foto's verder tegemoet te zien. Maar de berichten zijn ook al leuk.

  Door wendyve • geplaatst op 2009-09-29 12:42:42
 • profile image comment

  Ja wat geweldig dat landschap, het was 1 van mijn fabvoriete bestemmingen!

  Door jeannette • geplaatst op 2009-09-29 10:35:39

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.