Argentinië Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Leeuwtje rijden in dierentuin

Gepubliceerd: 01 apr 2009
0

Als Artis je verveelt of je vindt Nederland gewoon te veilig, overweeg dan eens een bezoek aan de Argentijnse dierentuin Lujan. Daar mag je gewoon bij leeuwen in de kooi en zelfs een kind mag een tijger aaien!

Het dierenpark met de soepele veiligheidsvoorschriften is ongekend populair in Buenos Aires. Toeristen komen massaal naar de dierentuin om plaats te nemen op de rug van een leeuw of te knuffelen met beren en tijgers.

Ophef
Dierenrechtenorganisaties zijn geschokt en vrezen dat een ongeluk binnenkort niet uit kan blijven. 'De dierentuin zet de levens van de bezoekers op het spel door hen een ontmoeting met de dieren te gunnen,' aldus Will Travers van de Born Free Foundation. Volgens de directeur van het park worden alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen en zijn er overal getrainde medewerkers aanwezig.

Risico...
Volgens een bezoeker is een bezoekje aan de Lujan dierentuin aan te raden, al ligt gevaar op de loer. Zo komt het voor dat medewerkers pas nadat mensen in de kooi zijn geweest de leeuwen voeren...

Foto 'leeuw' door marjan.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
Meer Argentinië artikelen
Reisnieuws
Een bijzondere vriendschap in Buenos Aires

23 sep 2016, Een Duitse stewardess, Olivia Sievers, kreeg er tijdens een trip in Argentinië wel een hele trouwe vriend bij. Een zwerfhond in Buenos Aires trok haar aandacht en ze besloot het beestje wat affectie te geven. Wat daarna gebeurde is zo aandoenlijk!

0
Reisnieuws
Deze reiservaringen moet je meemaken voordat ze weg zijn

18 aug 2016, Een ding is zeker, het leven staat nooit stil. Alles lijkt mogelijk! Als reiziger moet je alle kansen grijpen en in het moment leven. De volgende 10 reiservaringen en activiteiten kun je echt niet missen, nog even en ze zijn er niet meer.

2
Reisnieuws
Doen! De mooiste bestemmingen buiten de gebaande paden

16 aug 2016, Als ervaren reiziger en Columbuslezer wil je niet alleen de voorgekauwde toeristische plekjes leren kennen, maar ben je vooral benieuwd naar de mooie plekken buiten de gebaande paden. Het wordt steeds lastiger om echt onontdekte plekjes te vinden,...

0

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.