COLUMBUS COMMUNITY-FOTOWEDSTRIJDEN

 


Onze nieuwste Columbus Community-wedstrijd is van start gegaan! Eén keer per jaar reiken wij de Columbus Travel Awards uit voor de beste reisfoto's. Je kunt niet alleen eeuwige roem in de wacht slepen, maar ook fan-tas-tische prijzen. Zo maak je kans om met een Columbus-schrijver en een professionele reisleider van de Jimmy Nelson Foundation op pad te gaan en een inheemse cultuur of traditie te documenteren. Of ga zeven tot tien dagen lang voor een reportage in ons blad op een Airbnb Adventure met een Columbus-schrijver. Last but not least maak je kans op een Nikon COOLPIX P1000 camera.

Iedereen kan aan deze wedstrijd deelnemen. Je hoeft alleen (uiteraard gratis en eenmalig) een Columbus Community-account aan te maken.

Meedoen kan t/m 31 december 2019. De wedstrijd bestaat uit drie verschillende categorieën. Lees gauw verder! Amateurfotograaf Jeroen Cox tijdens het Hortobágyi Lovasnapok-festival in Hongarije.
(Foto: Kieke van Maarschalkerwaart) 
Wij zijn op zoek naar de mooiste cultuurfoto’s en reiservaringen. Denk aan een bijzonder inheems festival, architectuur, locals in hun klederdracht, rituelen, het leven van alledag, etc.

WAT KUN JE WINNEN
Je gaat met een Columbus-schrijver en een professionele reisleider van de Jimmy Nelson Foundation op pad om een inheemse cultuur of traditie te documenteren. Waar en wie precies wordt tijdens de uitreiking van de Columbus Travel Awards in februari 2020 bekendgemaakt – om het spannend te houden! Je foto’s worden gepubliceerd in een reportage in Columbus Travel en op de website van de Jimmy Nelson Foundation. Lees hier ons interview met de meiden achter de Jimmy Nelson Foundation.

Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe binnen de categorie cultuur.
 


Een wandeling tijdens een Airbnb Adventure. (Foto: Airbnb)


Heb jij ook oog in oog gestaan met een wild dier, de kracht van de jungle ervaren of de stilte van een verlaten landschap? Deel je foto’s en reiservaringen.

WAT KUN JE WINNEN
Je gaat met een Columbus-schrijver zeven tot tien dagen lang op een van de vele Airbnb Adventures, een nieuwe verzameling meerdaagse reizen die worden georganiseerd door lokale experts naar epische locaties buiten de gebaande paden. Tijdens deze Adventures worden zowel accommodaties, maaltijden als activiteiten aangeboden. Welke Adventure jij gaat maken, houden we geheim tot de uitreiking van de Columbus Travel Awards in februari 2020. Je foto’s van de Adventure worden gepubliceerd in een reportage in Columbus Travel.

Bekijk hier alle inzendingen tot nu toe binnen de categorie natuur.

 Columbus Communityleden hebben hart voor reizen, de wereld en elkaar. Ben jij bijzonder actief op de community en nooit te beroerd om andere leden reistips en -tricks te geven? Dan hoef je verder niets te doen – de jury heeft je in de smiezen en zal je op de shortlist zetten voor deze prijs.

WAT KUN JE WINNEN
De Nikon COOLPIX P1000 is de enige compactcamera ter wereld met 125x optische zoom. Foto’s en video’s van wilde dieren, de sterrenhemel of zelfs maanlandschappen; je kunt onderwerpen vastleggen die voorheen buiten bereik lagen. Met dit grote zoombereik, het lichtsterke f/2.8 objectief, 16MP en RAW-ondersteuning leg je al jouw reizen indrukwekkend vast. 


ZO DOE JE MEE AAN DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS

  • Upload je foto via het uploadformulier. Vink onderaan het formulier de categorie 'cultuur' of 'natuur' aan en beschrijf in het kort jouw reiservaring.

  • De foto's die deelnemen moeten voldoen aan onze spelregels

  • Eerder geüploade foto's mogen deelnemen aan de wedstrijd. Bewerk de foto door onderaan de bewerkpagina het vinkje van deze wedstrijd aan te zetten. (Foto's die al eerder een prijs hebben gewonnen, zullen niet door de jury geselecteerd worden.)

  • Bekijk hier de spelvoorwaarden.

    Upload fotoColumbus Travel Awards wordt mede mogelijk gemaakt door:

_______________________________________________________________________________________________________________________
 


Sneeuw in Patagonië. (Foto: Communitylid en Ambassadeur Corriedewinter)

FOTOTHEMA SNEEUW -EN ZON BESTEMMINGEN - EDITIE 86
Elke nieuwe Columbus-editie heeft een thema. Om onze communityleden hierbij te betrekken, zoeken wij de meest prachtige foto's van het desbetreffende thema. Onze huidige Columbus-editie #86 staat in het teken van het thema 'Sneeuw -en zon bestemmingen'.

ZO DOE JE MEE
Upload jouw mooiste foto, waarvan jij vindt dat deze heel goed onder het thema 'Sneeuw -en zon bestemmingen' past. De redactie is benieuwd naar de meest bijzondere plekjes.

LOOPTIJD t/m 30 november 2019

WIN 
1x Air Europa-vliegticket naar een bestemming naar keuze in Spanje (met vertrek vóór 10 april 2020) en een publicatie in Columbus Travel.

Nog geen communitylid? Maak hier je account aan.
Ben je al communitylid? Log in en upload hier je mooiste reismysteriefoto's die je tijdens jouw reis hebt gemaakt.
 

FOTOTHEMA PER EDITIE

LOOPTIJD

INZENDINGEN

TOP 10 SELECTIE

Editie 81 - Wildlife  16 april t/m 07 juni Bekijk hier de inzendingen Top 10
Editie 82 - De Spaanstalige wereld   11 juni t/m 26 juli Bekijk hier de inzendingen Top 10
Editie 83 - Ontdekkingsreizen 29 juli t/m 16 augustus  Bekijk hier de inzendingen Top 10
Editie 84 - Duurzaam reizen 19 augustus t/m 06 september Bekijk hier de inzendingen Top 10
Editie 85 - Reismysteries  09 september t/m 25 oktober Bekijk hier de inzendingen  
Editie 86 - Sneeuw -en zon bestemmingen 1 november t/m 30 november Bekijk hier de inzendingen  


Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door: 


_________________________________________________________________________________________________________


Zomer in Noorwegen (Foto: Maciej Duczynski)

#mynorwaystories
Jij als doorgewinterde reiziger en natuurliefhebber weet natuurlijk allang wat Noorwegen te bieden heeft. We zijn dan ook nieuwsgierig naar jouw Noorwegenverhaal in de vorm van een foto. Norway Stories noemen we ze. Wist jij bijvoorbeeld een Noorse waterval op fraaie wijze vast te leggen? Of juist de gastvrije bevolking?


ZO DOE JE MEE

  • Vink bij het uploaden aan dat je foto meedoet met de winactie #mynorwaystories. Heb je al een foto geüpload kun je alsnog het vinkje aanvinken. 

  • Je mailt je Norway Story naar ons via mynorwaystories@columbusmagazine.nl

  • Je deelt je Norway Story op Instagram onder vermelding van #mynorwaystories.


LOOPTIJD t/m december 2019

WIN elke maand een outdoorprijs van Fjällräven en maak kans op een Nikon-camera

We kiezen elke maand één winnaar. Deze maandwinnaar krijgt een mooie outdoorprijs van Fjällräven. In december kiezen we de ‘Norway Story van het Jaar’. Deze winnaar ontvangt een Nikon-camera. Kijk voor meer informatie op columbusmagazine.nl/mynorwaystories

Bekijk hier alle inzendingen.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Columbus-partner Visit Norway.