loading
close
Loading.. new window reload
likeaduck
Slide 1
De Wilde Stad, Frans Lemmens
Slide 2
Jessica C.
Slide 3
Maëlick
Slide 4
24oranges.nl
Slide 6
De Wilde Stad, Frans Lemmens
Slide 5
Swarovski Optik
Slide 5
Nieuwe wedstrijd

Gezocht: stadssafarigangers

   

Je hoeft niet ver te reizen om mooie natuur te zien en te ervaren. In eigen land en zelfs in je eigen stad kijk je je ogen uit, als je weet waar je op moet letten. Met een verrekijker heb je uiteraard een streepje voor. Ga je deze zomer op stadssafari, deel dan je ontdekkingen online en maak kans op een stadssafari met stadsecoloog Anneke Blokker in Amsterdam én een kijker van Swarovski Optik.

Voorbeeld foto 1
Voorbeeld foto 2

WIN
stadssafari in Amsterdam &
Swarovski Optik-verrekijker
t.w.v. € 720

Voorbeeld foto 3

Op safari in de stad

Wat moet je doen voor deze wedstrijd?
Heb jij ook dieren in een Nederlandse stad gespot? Deel op deze site je stadssafari met andere natuurliefhebbers en doe meer inspiratie op. Zo vind je bijvoorbeeld de trailer van de natuurdocumentaire De wilde stad, die in november in première gaat en laat zien dat er ook in de stad volop natuur te vinden is.

Wat kun je winnen?
Iedereen die zijn eigen stadssafari deelt, maakt automatisch kans op een exclusieve De wilde stad-safari in Amsterdam met stadsecoloog Anneke Blokker op 11 september ('s avonds).

We selecteren tien winnaars die met een vriend of vriendin deel mogen nemen. Uitgerust met een leenkijker van Swarovski Optik maak je een wandeling langs de biodiverse hotspots van de hoofdstad. Je gaat onder andere op zoek naar vleermuizen, dé specialiteit van Anneke, die niet voor niets de Batwoman van Amsterdam wordt genoemd! Degene die het mooiste verslag van deze stadssafari op deze site deelt, wint ook nog eens een Swarovski Optik-verrekijker ter waarde van € 720.

Tot wanneer kun je meedoen?
Je kunt je reportage uploaden tot 20 augustus 2017.
Door deel te nemen aan deze winactie, verklaar je akkoord te gaan met de voorwaarden.

Swarovski verrekijker

Doe mee!
We geven grote prijzen weg:

  • 10x stadssafari in Amsterdam
  • een Swarovski Optik-verrekijker
    CL Pocket 8x25 zand t.w.v. € 720