Reisnieuws

Canada - Vancouver van binnenuit

Gepubliceerd: 06 mrt 2013 0
Vancouver, staat steevast op lijstjes van organisaties die de meest leefbare steden ter wereld rangschikken, maar ontbreekt veelal op de to-do lijstjes van reizigers naar Noord-Amerika. Voor degenen die de Canadese metropool wel weten te vinden, zijn de culturele attracties en schitterende ligging tussen de Stille Oceaan en bergen een ware openbaring. Drie locals wijzen je de weg naar de hotspots van Noord-Amerika's best bewaarde stadsgeheim.

 
Fotografie: Tourism BC en Albert NormandinDe favoriete plekken van ... Rita GiulianiLeeftijd 48 jaar

Werkt als galeriehouder

Woont in Yaletown'Mijn favoriete Chinese restaurant is Bao Bei in, hoe kan het ook anders, Chinatown. De keuken haalt inspiratie uit modern Taiwan, Sjanghai en de provincie Sichuan, die bekendstaat om zijn pittige gerechten. Ook goede cocktails, maar reserveren is niet mogelijk dus klop vroeg aan de deur om teleurstellingen te voorkomen.'Bao Bei, 163 Keefer Street, 688-0876, www.bao-bei.ca'Toegegeven, Stanley Park is niet bepaald een geheim, maar mag je niet missen tijdens een bezoek aan Vancouver. Vooral in het weekend is het park, met een toplocatie aan het water, een circus van joggers, fietsers en rolschaatsers. Ik kom er graag om van de zonsondergang en de boten in de jachthaven te genieten.'Lees het volledige artikel in Columbus Magazine Editie 39Klik om te kijken of de papieren editie of de digitale editie nog beschikbaar is. 


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

WIN: Je droomreis naar Vietnam

Met een vriend(in) via Vietnam Airlines naar Hanoi vliegen voor je volgende droomreis? Doe dan mee met onze winactie!

Met een vriend(in) via Vietnam Airlines naar Hanoi vliegen voor je volgende droomreis? Doe dan mee met onze winactie!

GEWONNEN: Sunnycars-autohuur t.w.v. € 1050!

Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten … We vroegen je om je beste roadtriptip en -foto in een select aantal landen te uploaden op onze online Columbus-community. Dit zijn de prijswinnaars. 

Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten … We vroegen je om je beste roadtriptip en -foto in...

Grootste schildpad OOIT. Wat een reus!

Deze lederschildpad is zó gigantisch dat we eerst dachten dat hij nep was. Maar een beetje research leert ons dat ze tot 3 meter lang en 900 kg (!) zwaar kunnen worden. Geloof jij je ogen? 

Deze lederschildpad is zó gigantisch dat we eerst dachten dat hij nep was. Maar een beetje research leert ons dat ze tot 3 meter lang en 900 kg...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.