Reisnieuws

Oslo - Scandinavische superster

Gepubliceerd: 02 jan 2013 0
De Noorse hoofdstad Oslo heeft, met een beetje hulp van de olie-industrie, in de afgelopen tien jaar een ware metamorfose ondergaan. Van het slaperige kleine broertje van Kopenhagen en Stockholm tot dé Scandinavische hotspot voor design en architectuur. Drie locals verklappen welke plekken je in geen geval mag missen. En niet geheel onbelangrijk in een van de duurste steden ter wereld, hoe je de kosten binnen de perken houdt.Foto: Bjørn Eirik Østbakkenwww.visitnorway.com‘Het operahuis (operahuset) 3 is een must, gebaand pad of niet. De thuishaven van de Nationale Opera, bedekt met Italiaans marmer en graniet, is wat mij betreft het meest spectaculaire gebouw van de stad. Natuurlijk zijn er volop voorstellingen, maar de grootste trekker blijft het uitzicht op de stad en het Oslofjord vanaf het grote hellende dak. Met een beetje mazzel in het zonnetje.’ Operahuset, Kirsten Flagstads plass 1, 21422100, www.operaen.no.Lees het volledige artikel in Columbus Magazine Editie 38Klik om te kijken of de papieren editie of de digitale editie nog beschikbaar is. 


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

WIN: Je droomreis naar Vietnam

Met een vriend(in) via Vietnam Airlines naar Hanoi vliegen voor je volgende droomreis? Doe dan mee met onze winactie!

Met een vriend(in) via Vietnam Airlines naar Hanoi vliegen voor je volgende droomreis? Doe dan mee met onze winactie!

GEWONNEN: Sunnycars-autohuur t.w.v. € 1050!

Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten … We vroegen je om je beste roadtriptip en -foto in een select aantal landen te uploaden op onze online Columbus-community. Dit zijn de prijswinnaars. 

Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten … We vroegen je om je beste roadtriptip en -foto in...

Grootste schildpad OOIT. Wat een reus!

Deze lederschildpad is zó gigantisch dat we eerst dachten dat hij nep was. Maar een beetje research leert ons dat ze tot 3 meter lang en 900 kg (!) zwaar kunnen worden. Geloof jij je ogen? 

Deze lederschildpad is zó gigantisch dat we eerst dachten dat hij nep was. Maar een beetje research leert ons dat ze tot 3 meter lang en 900 kg...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.