Reisnieuws

Een greep uit 30 Hippie Chic Hotspots

Gepubliceerd: 06 sep 2012
0

Je weet wat je deze zomer wilt: een lekkere vakantieplek om te relaxen. Simpel maar van alle gemakken voorzien. Een tikje alternatief maar ook niet vies van een beetje glamour. Uiteraard met oog voor mens en milieu. Hippie chic, met andere woorden. Je kan alleen nog wel wat reisinspiratie gebruiken. Columbus zocht daarom de 30 hip(pie)ste hotspots voor je uit. Hieronder een selectie.

Columbus Travel
Columbus Travel


Foto eco-lodgebrejeira.com

Portugal - Glamping in de Algarve

Een Mongoolse yurt, een gepimpte brandweerauto en een omgebouwde antieke circuswagen: het zijn de ongebruikelijke, verrassend comfortabele slaapplekken van Eco-Lodge Brejeira. De glamping spot, ontsproten aan het brein van Nederlands stel Sander en Claire, ligt midden in het vredige, bergachtige en relatief onontdekte binnenland van de Algarve.

Jamaica -Caribisch liefdesverhaal

Het verhaal van Jakes Hotel is, zoals zo veel goede verhalen, een liefdesverhaal. Een verhaal van een Amerikaanse familie die verliefd werd op Treasure Beach, een piepklein vissersdorpje aan de rustige Jamaicaanse zuidkust, en er een nieuw bestaan opbouwde. Sally Henzell, de laatste telg van de familie en een getalenteerde set designer/zelfopgeleid architect, heeft er door de jaren heen een bijzondere verzameling huisjes en villa’s neergezet. Geinspireerd op Marokkaanse, Indiase en Zuid-Amerikaanse stijlen, elk met een waanzinnig uitzicht op de oceaan of tuin. 

Lees het volledige artikel in Columbus Magazine Editie 35

Klik om te kijken of de papieren editie of de digitale editie nog beschikbaar is. 

deel dit artikel met je vrienden:

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.